Close

Chromalux

Al bijna 20 jaar is Copy-House uit Zandhoven een vaste waarde voor alle drukwerk. Van enveloppen, doordrukbons en canvasdoeken tot UV-printing, Copy-House is van alle markten thuis.

In 2020 verwelkomen we een nieuw paradepaardje in ons gamma: Chromaluxe.

Kleuren komen helemaal tot leven in hoog kwalitatieve prints op verschillende materialen.

Ontdek onze mogelijkheden

Aluminium prints in hoge definitie

Door kleurstoffen direct in speciaal gecoate aluminium prints te verwerken, zijn de resultaten buitengewoon helder en levendig met uitzonderlijke details en resoluties. Zowel voor interieur als exterieur.

Houtprints

Op zoek naar een meer traditioneel gevoel zonder dat het die high-end touch verliest? ChromaLuxe houtprints zijn de perfecte optie.

Tafelbladen

ChromaLuxe Tafelbladen (Table Tops) stellen u in staat om meubels aan te passen met de hoogste kwaliteit beelden, waardoor gepolijste eindproducten ontstaan die er zowel in residentiële als commerciële ruimtes schitterend uitzien.

Display mogelijkheden

ChromaLuxe biedt verschillende manieren om aluminium fotopanelen te monteren, op te hangen of weer te geven. U kunt kiezen uit frames, ezels, schaduwsteunen en ophangsystemen in een reeks van verschillende afmetingen

Wanddecoratie

ChromaLuxe fotopanelen combineren beeldkwaliteit, kleurvastheid en duurzaamheid. Het is het perfecte printmedium voor het weergeven van artwork en fotografie ineen verscheidenheid van commerciële toepassingen. OPTIES: Aluminium– Hout / MDF–Tempered hardboard

Dry Erase infoborden

Speciaal gecoat met superieure eigenschappen, stalen en hardboard panelen zorgen niet alleen voor levendige beelden, maar zijn ook gemakkelijk om op te schrijven en af te vegen. 

OPTIES: Staal – Tempered hardboard

Voor wie?

Fotografen
Grafisch ontwerpers
Iedereen die zijn foto’s of kuntswerk op een indrukwekkende en originele manier wil presenteren

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Maak je graag een afspraak om jouw project te bespreken?