Door middel van kleurstofsublimatie, hoge temperaturen en hoge druk worden de beelden in speciaal gecoate ChromaLuxe panelen geperst.

Door deze techniek bekomen we een mooie helderheid en levendigheid, intense kleuren, kortom een subliem beeld! Zowel voor fine art printing als voor persoonlijke doeleinden.

De coating biedt ook nog tal van voordelen. Zo is de coating afwasbaar, krasbestendig en UV-resistent.

Verkrijgbaar in verschillende materialen.

Ontdek onze mogelijkheden

Aluminium prints in hoge definitie

Door kleurstoffen direct in speciaal gecoate aluminium prints te verwerken, zijn de resultaten buitengewoon helder en levendig met uitzonderlijke details en resoluties. Zowel voor interieur als exterieur.

Houtprints

Op zoek naar een meer traditioneel gevoel zonder dat het die high-end touch verliest? ChromaLuxe houtprints zijn de perfecte optie.

Tafelbladen

Gepersonaliseerde tafelbladen. Gemakkelijk te reinigen. Water, zeep en andere chemicaliën brengen geen schade toe aan de panelen!

Display mogelijkheden

ChromaLuxe biedt verschillende manieren om aluminium fotopanelen te monteren, op te hangen of weer te geven. U kunt kiezen uit frames, ezels, schaduwsteunen en ophangsystemen in een reeks van verschillende afmetingen.

Wanddecoratie

ChromaLuxe fotopanelen combineren beeldkwaliteit, kleurvastheid en duurzaamheid. Het is het perfecte printmedium voor het weergeven van artwork en fotografie alsook voor commerciële doeleinden verscheidenheid van commerciële toepassingen. OPTIES: Aluminium– Hout / MDF–Tempered hardboard

Dry Erase infoborden

Speciaal gecoat met superieure eigenschappen, stalen en hardboard panelen zorgen niet alleen voor levendige beelden, maar zijn ook gemakkelijk om op te schrijven en af te vegen.

OPTIES: Staal – Tempered hardboard

Voorbeelden

Foto – Fantasie

Kantoor

Woondecoratie

Gadgets

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Maak je graag een afspraak om jouw project te bespreken?

COPY-HOUSE ZANDHOVEN

Liersebaan 25, 2240 Zandhoven

03 321 11 50 – info@copy-house.be

THE BEAUTY OF COLOR

Vierselbaan 25 – 2240 Zandhoven

colors@copy-house.be – 0475 66 32 06

Website door Brandwolves BVBA